WASINSTRUCTIES

Hoe was ik mijn product?

Kocht je een bowtie?

 

Dan is het aan te raden om de strik in lauw water te weken met een koffielepel sodakristallen. Daarna goed uitspoelen en op kamertemperatuur laten drogen!

Kocht je een bandana?

 

Dan is het aan te raden om de bandana onder de kraan met koud water af te spoelen en zachtjes uit te wringen. Steek nooit de bandana in een was hoger dan 30 graden, noch in de droogkast.

Wat met hardnekkige vlekken op mijn bandana?

 

Week dan opnieuw je bandana in lauw water met een koffielepel sodakristallen. Daarna goed uitspoelen en op kamertemperatuur laten drogen.

Je kan de verschillende stappen volgen via deze korte video op Instagram: https://www.instagram.com/tv/B-95E74pZMc/?hl=nl

Kocht je een scrunchie?

 

Dan is het aan te raden om de haarband in lauw water te weken met een koffielepel sodakristallen. Daarna goed uitspoelen en op kamertemperatuur laten drogen!

 

Kocht je een mondmasker?

 

Was het mondmasker ALTIJD op een kookprogramma in de wasmachine.

 

Kocht je een halsband?

 

Met wat handzeep, water en een sponsje kan je de halsband schoonmaken.

Kocht je een kledingstuk?

 

Omdat de t-shirts, hoodies en tote bags met textielverf gedrukt worden, is het aan te raden om de items niet warmer dan 30 graden te wassen in de wasmachine. Dit om de prints zo optimaal mogelijk te houden.

 

Wil je graag een kledingstuk strijken? Strijk deze dan telkens binnenstebuiten of met een keukenhanddoek bovenop te print om geen beschadigingen aan te brengen.