top of page

EVENEMENTEN

Kopie%20van%20Quote%20AP%20(10)_edited.j
DSC09169 (Verkleind, bewerkt) + NAAM.jpg

Wist je dat je de producten van Absolutely Pawfect op verschillende locaties kan shoppen? 

Absolutely Pawfect organiseert namelijk tot 4 keer per jaar evenementen waar je de collectie kan shoppen, maar is met haar collectie ook op verschillende andere evenementen als standhouder aanwezig.

Je kan deze data en bijbehorende locaties steeds terugvinden op de Facebook-pagina van Absolutely Pawfect of via onderstaand overzicht.

 

Agenda overzicht 2023:

📆vrijdag 10 februari: laat een gratis professionele foto maken van jouw hond voor Valentijn (https://fb.me/e/2aL4Nx2ED)

📆zondag 9 april: hondvriendelijke paaseierenzoektocht

Kopie%20van%20Quote%20AP%20(9)_edited.jp

Naast de tijd die er bij Absolutely Pawfect besteed wordt aan het produceren van bandana's en bowties, worden er hondenwandelingen georganiseerd.

 

Deze hondenwandelingen geven de klanten van Absolutely Pawfect de kans om de oprichtster te leren kennen en hun ervaringen te delen!

 

Maar ook de community achter de sociale media accounts houden ervan om in contact te blijven.

DSC03866 (verkleind, basis bewerkt).jpg
DSC03864 (verkleind, basis bewerkt).jpg

Bij de verschillende begeleide wandelingen staat er steeds een thema centraal. We leggen de nadruk op verkeersveiligheid & de geluksmomenten die onze honden ons brengen.

 

Zo kregen de wandelaars tijdens de herfstwandeling en fluohesje en konden ze genieten van een tas verse pompoensoep, gingen we na de winterwandeling met de wandelaars en hun honden bij een lokale pasta bar eten, en steunden we een vzw met de organisatie van de lentewandeling!

Tijdens de wandelingen krijg je als wandelaar ook de kans om ter plaatse de producten van Absolutely Pawfect te kopen.

Op de dag van de wandeling kunnen jij en je hond genieten van verschillende faciliteiten. Afhankelijk van de organisatie van de seizoensgebonden wandeling, kan je lekker blijven plakken, de dorst van je hond lessen & andere wandelaars leren kennen.

Omdat tijdens elke wandeling onze hond(en) centraal staan, zetten we ook in op de aanwezigheid van hondengerelateerde organisaties! Bij Absolutely Pawfect staan we namelijk achter groei, fun en positieve vibes. Hierdoor kunnen we ook andere ondernemers de kans geven om in de spotlight te staan tijdens de wandeling. Dit gebeurt onder de vorm van een standplaats, promomateriaal, aanwezigheid met de organisatie, etc. Telkens met het oog op het welzijn van onze honden & de groei van het merk Absolutely Pawfect.

1/8

Heb jij ook interesse om met je merk of product een bijdrage te leveren? Heb je vragen over de hondenwandelingen? Wil je graag een persmededeling schrijven? Neem dan contact met ons op door een e-mail te zenden naar absolutelypawfectbelgium@outlook.be.

bottom of page