top of page

ABSOLUTELY PAWFECT IN DE MEDIA

Ik haalde met Absolutely Pawfect reeds enkele keren het nieuws. Ik deel graag de verschillende nieuwsartikels via deze pagina!

"Gentse jonge ondernemers zijn eyecatcher in Shopping Gent Zuid" - door AVS

 

6 april 2022

Van hondenbandana tot duurzame jas: Gentrepreneurs in de etalage aan Shoppingcenter Zuid - door HLN

 

5 april 2022

Op de bovenste verdieping van Shoppingcenter Zuid prijkt sinds dinsdag een opvallende tekening. Een nieuwe lichting Gentse student-ondernemers, ‘Gentrepreneurs’, kreeg er hun eigen beeltenis mét hun product in de etalage gezet. Magalie (26) maakt hondenbandana’s en kwam er met viervoeter Silver (4) een kijkje nemen naar het kunstwerk.

KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN: Magalie maakt fleurige en veilige bandana’s voor honden: “Twee jaar geleden dacht ik dat het een hobby zou blijven” - door HLN

15 april 2022

De beste vriend van de mens, die verdient ook de leukste accessoires. Dat weet Magalie Aspeele uit Brakel als geen ander. Tijdens haar studies aan de HOGENT richtte ze ‘Absolutely Pawfect’ op. Met de hand gestikte bandana’s en sjaaltjes: ze heeft er intussen een jaarlijks evenement én een bedrijf mee uit de grond gestampt. Gelukkig moet ze ‘t niet alleen doen: charmante puppy Silver (4) is model van dienst.

Tessa Wullaert zoekt met haar goldendoodle Jean-Marie (een eerbetoon aan El Sympático) naar paaseitjes - door Nieuwsblad

18 april 2022

Voetbalicoon Tessa Wullaert zakte zondag met haar goldendoodle Jean-Marie af naar Morres Pasta&Blues in Grotenberge. Jean-Marie zocht er met vele andere honden naar paaseitjes tijdens de paasnocturne van Magalie Aspeele uit Nederbrakel.

Supporteren in stijl: hondenmerk strikt Red Flame Tessa Wullaert voor exclusieve samenwerking - door Nieuwsblad

11 juni 2022

Red Flame Tessa Wullaert en hondenmerk Absolutely Pawfect van de Brakelse Magalie Aspeele slaan de handen in elkaar voor een exclusieve samenwerking. Ze creëerden een voetbalcollectie voor honden en hun baasjes.

tessa wullaert.jpg

Magalie houdt eerste playdate voor honden: “Beestjes krijgen zo de kans om te socialiseren” - door Nieuwsblad

2 augustus 2022

Zondag organiseerde Magalie Aspeele van Absolutely Pawfect een eerste playdate bij Animals@home onder leiding van Elien Platti.

https___static.nieuwsblad.be_Assets_Images_Upload_2022_08_02_e4b7c5a9-e0ee-4cb0-8142-cf2be

Nieuwe creatieve zaak voor mens en hond in Nederbrakel - door NUUS

4 november 2022

In Nederbrakel ging volgende creatieve zaak van start met een webshop aan de Serpentestraat in Nederbrakel. Magalie  Aspeele: ” Ik ben twee jaar geleden begonnen als zwangerschapsfotograaf in Covid-tijden. Door het verbod op in studio fotograferen, moest ik een tweede inkomen voorzien. Dus ben ik een webshop opgestart waarin ik handgemaakte bandana’s en bowties verkocht voor honden.

De webshop kreeg de naam ‘Absolutely Pawfect’ – als in ‘absoluut perfect voor honden’.  Intussen is de naam uitgegroeid tot een merk die zich positioneert als een exclusief merk die zijn focus legt op de doelgroep, en dat zijn de hondenmama’s. 

Jonge onderneemster jaagt met hondenboetiek Absolutely Pawfect haar droom na - door Pet & Garden pro

25 november 2022

Ditmaal geen relaas van een grote dierenspeciaalzaak die al jarenlang meedraait in de branche, maar een interview met een jonge, ambitieuze starter over het realiseren van haar droom en het rollercoastergevoel dat dit met zich meebrengt. Begin november jl. opende de 26-jarige Magalie Aspeele haar hondenboetiek Absolutely Pawfect. Wat oorspronkelijk begon als een leuk idee tijdens de coronaperiode, groeide in eerste instantie uit tot een webshop en resulteerde nu ook in een fysieke winkel in Brakel. Daar kunnen klanten – vooral dog(mom)s – terecht voor leuke en originele hondenspulletjes, waaronder de bandana’s en bowties die ze zelf vervaardigt onder het exclusieve merk Absolutely Pawfect. Daarnaast organiseert deze enthousiaste spring-in-‘t-veld diverse events voor honden en hun baasjes en runt ze ook een fotostudio, die ze in hetzelfde pand als haar hondenboetiek onderbracht.

paw1-930x620.jpg

Honden en hun baasjes mogen zich uitleven op paasevent van ‘Absolutely Pawfect’ - door HLN

6 april 2023

In het recreatiedomein De Rijdtmeersen in Brakel vindt op zondag 9 april een paasevenement plaats voor honden en hun baasjes. Onder meer een paaseierenraap staat er op het programma.

Honden en baasjes zoeken paaseieren - door Nieuwsblad

14 april 2023

Op vraag van de gemeente Brakel was Magalie Aspeele van Absolutely Pawfect voor haar paasevent uitgeweken naar het recreatiedomein De Rijdtmeersen. “Opnieuw bracht ik tal van ondernemers samen die zich richten op honden en hun baasjes”, zegt ze. “Hoogtepunt van de dag was uiteraard de paaseierenzoektocht. Geen chocolade eitjes, maar plastic speeltjes waarin een verrassing voor hond en baasje zat. Behalve van de 160 bezoekers mocht ik ook complimenten voor de organisatie en locatie ontvangen van schepenen Hoeckman en De Pessemier.”

https___static.nieuwsblad.be_Assets_Images_Upload_2023_04_14_c474be2d-ec61-4433-a92c-405e9

Hondenboetiek Absolutely Pawfect opent permanente zaak na instant succes: “Tegenwoordig worden honden als een kind behandeld” - door Nieuwsblad en HLN

2 november 2023

Absolutely Pawfect is gevestigd in een gebouw dat vroeger dienst deed als Thais massagesalon. Ondertussen ziet het er helemaal anders uit, maar dat had heel wat voeten in de aarde. “Het was ingedeeld met vele hokjes, vuile hoekjes en lelijke kleuren”, vertelt Magalie. “Vijf weken lang heb ik muren gesloopt, valse vloeren weggehaald en schakelde ik een professioneel team aan schilders in die mee out of the box dachten. Ik liet de volledige winkel wit spuiten met als unieke touch een roze plafond. Het was een grote klus, maar gelukkig heb ik veel hulp gekregen. Zelfs van mensen die ik leerde kennen als klant in de pop-up in Brakel.”

https___static.nieuwsblad.be_Assets_Images_Upload_2023_11_02_57e3151b-1ce9-4d4d-b432-9504b
bottom of page