top of page

Return policy/retourneren

Return policy - hoe retourneren?

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor kopers die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen bij Absolutely Pawfect.

Volgens de Belgische wet betreffende de handelspraktijken, de voorlichting en bescherming van de consument van 12 april 2010, geldt voor alle online aangekochte producten bij Absolutely Pawfect een bedenktijd van 14 dagen.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De kosten gemaakt voor de retourzending zijn ten laste van de koper. Het bestelbedrag wordt volledig terugbetaald binnen de 7 dagen na ontvangst van het pakket door de verkoper. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Het retourrecht is echter niet geldig op gepersonaliseerde items, zoals bijvoorbeeld een bandana met naam of gepersonaliseerde opdruk. Items die op maat gemaakt zijn vallen ook buiten het retourrecht.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, dient u dat schriftelijk (absolutelypawfectbelgium@outlook.be) kenbaar te maken binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

 

Naar waar retourneren?

 

De producten dienen onbeschadigd en ongebruikt in originele staat en verpakking teruggestuurd te worden. U dient te producten terug te sturen vergezeld door het retourformulier die u ook in de footer van de webshop kan downloaden en afprinten. U dient te kunnen bewijzen dat de producten tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending in een door u gekozen postpunt. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd en teruggestuurd naar de verzender.

Producten dienen teruggestuurd te worden naar:

Absolutely Pawfect

Ter attentie van Magalie Aspeele

Rekelberg 12

9660 Michelbeke

België

HOUD ALTIJD UW VERZENDBEWIJS/AFGIFTE VAN PAKKET BEWIJS BIJ!

 

Deze bevat belangrijke informatie (bv. barcode, volgnummer, datum van verzending) die essentieel is voor de opvolging van uw retour. Dit is ook uw bewijs dat u het pakket geretourneerd heeft.
 

Wanneer ontvang ik een terugbetaling?

Het bestelbedrag wordt volledig terugbetaald binnen de 7 dagen na ontvangst van het pakket door de verkoper. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Indien de producten niet conform de voorwaarden van het herroepingsrecht worden ontvangen, wordt het aankoopbedrag niet of niet volledig terugbetaald. Het product blijft in dat geval uw eigendom. U kan hierna kiezen om het product terug te laten versturen naar u, hiervoor betaalt u bijhorende verzendingskosten, of op te halen.

U kan het herroepingsrecht niet uitoefenen indien het aangekochte product speciaal voor u op maat werd gemaakt of aangepast.

Het geld wordt teruggestort via het betaalmiddel waarmee u de bestelling plaatste (Paypal, Bancontact, iDeal).

bottom of page