Team Absolutely Pawfect

MEET THE TEAM

Welkom, mijn naam is Magalie, oprichtster van Absolutely Pawfect.

Tijdens de lente van 2019 besloot ik om een sjaaltje te maken voor mijn hond, Silver - ook wel bekend als Silver the Sheltie! Toen bleek dat ik met naald en draad niet ver zou raken, trok ik naar het huis van mijn grootmoeder toe en haalden we er haar 60 jaar oude naaimachine van zolder.

Iet wat onwennig leerde ik Silver's eerste bandana naaien. De uren streken voorbij en ik ging nadenken over de mogelijkheden om voor verschillende honden deze bandana's te voorzien.

 

Mijn voorliefde voor honden in combinatie met mijn studies Marketing Management gaven me de kans om een uitdaging aan te gaan waarin ik volledig mezelf kon zijn: een webshop met handgemaakte bandana's starten. 

Intussen groeide deze webshop uit tot een platform boordevol handgemaakte, zelf ontwerpen en exclusieve producten voor honden(mama's).

Wat onderscheidt de bandana's van Absolutely Pawfect van de rest?

De stoffen die ik verzamel zijn telkens Oeko-tex certified, aangenaam voor jouw hond om te dragen en met een knipoog naar de meest recente modetrends. 

Verder onderscheiden de bandana's zich door een hondvriendelijke en veilige sluiting. Door de bevestiging van Velcro, in plaats van het leggen van een knoop, creëer ik extra draaggemak en veiligheid tijdens het hondenleven van jouw hond.

Tot slot wil ik met de producten van Absolutely Pawfect geluksmomenten creëren. Van het toveren van een glimlach op jouw gezicht bij het openen van jouw bestelling tot het 'ohhhh' momentje wanneer je (hond) de producten aantrekt. 

En eh, wat doe je nog zoal?

Naast de tijd die ik besteed aan het produceren van seizoensgebonden collecties organiseer ik 3 tot 4 keer per jaar evenementen voor honden(baasjes). Zo krijg ik de kans om jou te leren kennen en kan je jouw ervaringen met me delen. Maar ook om de gezichten achter de sociale media accounts in het echt te kunnen ontmoeten!

Last but not least...

 

Voordat het concept van Absolutely Pawfect tot stand kwam, ging ik reeds door het leven als 'fotograaf Magalie'. Ik oefen reeds een tiental jaren verschillende professionele vormen van fotografie uit en nam ook hondenfotografie mee op in mijn portfolio.

Bedankt voor je bezoek aan mijn webshop, you're pawsome!

xoxo_Magalie_en_Silver.png