top of page
Team Absolutely Pawfect

MEET THE TEAM

Mijn naam is Magalie, oprichtster van Absolutely Pawfect.

Tijdens de lente van 2019 besloot ik om een sjaaltje te maken voor mijn hond, Silver – beter bekend als Silver the Sheltie! Toen bleek dat ik met naald en draad niet ver zou raken, trok ik naar het huis van mijn grootmoeder toe en haalden we er haar 60 jaar oude naaimachine van zolder.

Iet wat onwennig leerde ik Silver's eerste bandana naaien. De uren streken voorbij en ik ging nadenken over de mogelijkheden om voor verschillende honden soortgelijke bandana's te kunnen maken.

 

Mijn liefde voor honden in combinatie met mijn studies Marketing Management boden me de opportuniteit om een uitdaging aan te gaan waarin ik volledig mezelf kon zijn: een webshop met handgemaakte bandana’s voor honden starten. 

Intussen groeide deze webshop uit tot een platform boordevol handgemaakte, zelf ontworpen bandana’s en bowties en een exclusief productgamma voor de honden(mama's).

Wat onderscheidt de collectie bandana's van Absolutely Pawfect van de rest?

De stoffen die ik verzamel zijn telkens Oeko-tex certified, aangenaam voor jouw hond om te dragen en met een link naar recente modetrends. 

Verder onderscheiden de bandana's zich door de voorziening van een hondvriendelijke en veilige sluiting. Door de bevestiging van klittenband (in plaats van het leggen van een knoop) creëer ik extra draaggemak en veiligheid tijdens het dagelijkse leven van jou (en jouw hond).

Tot slot wil ik met het volledige productgamma bij Absolutely Pawfect ultieme ‘wow’ -en geluksmomenten creëren. Van het toveren van een glimlach op jouw gezicht bij het ontvangen van jouw pakje tot de 'ohhh' en ‘ahhh’ momenten die je ervaart wanneer jouw vrienden en familie jouw Absolutely Pawfect producten ziet dragen.

En eh, wat doe je nog zoal?

Naast de tijd die ik besteed aan het produceren van seizoensgebonden collecties, adopteerde ik in de winter van 2022 een Schotse Collie en organiseer ik 2 tot 3 keer per jaar een evenement voor honden(baasjes). Van kerstmarkten, tot een paaseierenzoektocht en een Halloweenwandeling in oktober.

Zo krijg ik de kans om mijn klanten te leren kennen en kunnen ze hun ervaringen met me delen. Maar ook om de gezichten achter de sociale media accounts in het echt te kunnen ontmoeten! (Want nu ken ik voornamelijk de naam en de snoet van de hond, haha.)

Last but not least...

 

Voordat het concept van Absolutely Pawfect tot stand kwam, ging ik reeds door het leven als 'fotograaf Magalie'. Ik oefen reeds een tiental jaren verschillende professionele vormen van zwangerschapsfotografie uit en nam ook hondenfotografie (lees: puppy’s, seniors, cakesmashes) mee op in mijn portfolio.
 

Tot slot startte ik begin september 2022 aan mijn ultieme droom en opende ik een fysieke winkel waarin ik zowel het online gamma van Absolutely Pawfect te koop kan aanbieden, als mijn fotoshoots in een professionele studio kan laat doorgaan.

(Adres: Serpentestraat 29, 9660 Brakel)

Hopelijk tot gauw in mijn (web)shop, you're pawsome!

xoxo_Magalie_en_Silver.png
bottom of page