top of page

 Italian Couture x New York city

Limited edition collection 

LAUNCHING April 11th

 Italian Couture x New York city

(limited edition collection)

EXCLUSIEVE PRE REGISTRATIE

Schrijf je in op de wachtlijst en krijg exclusieve vroege toegang op donderdag 11 april tot de limited edition Italian Couture x New York city collectie
+ een speciale collector's item voor elke pre registratie!

STORY TIME: "In mei 2023 reisde ik naar het Gardameer om voor de tweede keer een bijzondere selectie stoffen uit te kiezen in een haute couture stoffenwinkel in Desenzano, Italië. Onder begeleiding van Marina en haar man selecteerde ik de meest verfijnde materialen van merken zoals Versace, Dolce & Gabbana en Moschino. De stoffen werden op de meest gerenommeerde catwalks gedragen, en zaten niet veel later in mijn valies terug naar België.

 

Een klein jaar later ging de effectieve collectie in productie, en reisde ik met de afgewerkte items naar the city that never sleeps: NEW YORK! Met mijn camera in de hand, trok ik de metro op richting bekende venues zoals Central Park, Madison Square... en last, but not least: The Upper East Side (xoxo)!

Volkomen vreemde honden werden omgetoverd tot New Yorkse modellen in spé. Sly, Pudding, Grady, Checo, Pixie, Brownie, Dior, Mei-Mei, Peanut en Pepper-Jack toverden producten om in een waar IT ITEM en "bedazzled" het met de New Yorkse vibe, de American dream.

Warning: Je loopt bij het registreren voor deze collectie de kans om gevoelens als kracht, avontuur, vrijheid en geluk te ervaren - en een klein beetje veel luxueuze elegantie!

 

Het is dus op eigen risico! ;-)

Durf jij de stap aan?

2.png
1.png

GET ON THE LIST

Zet je op de pre registratie lijst

Schrijf je in op de wachtlijst en krijg exclusieve vroege toegang op donderdag 11 april tot de limited edition Italian Couture x New York city collectie + een speciale collector's item voor elke pre registratie!

Yes, jouw registratie werd succesvol geregistreerd! 💝

  • Facebook
  • Instagram

10% korting op een bandana of bowtie uit de
reguliere collectie in de hondenboetiek

Pre registreer je je vandaag voor deze collectie? Dan ontvang je naast het collector's item ook een 10% korting voucher die je kan besteden aan de aankoop van een bandana of bowtie uit de reguliere collectie in de hondenboetiek.

bottom of page