top of page

 Italian Couture x New York city

Limited edition collection 

STORY TIME: "In mei 2023 reisde ik naar het Gardameer om voor de tweede keer een bijzondere selectie stoffen uit te kiezen in een haute couture stoffenwinkel in Desenzano, Italië. Onder begeleiding van Marina en haar man selecteerde ik de meest verfijnde materialen van merken zoals Versace, Dolce & Gabbana en Moschino. De stoffen werden op de meest gerenommeerde catwalks gedragen, en zaten niet veel later in mijn valies terug naar België.

 

Een klein jaar later ging de effectieve collectie in productie, en reisde ik met de afgewerkte items naar the city that never sleeps: NEW YORK! Met mijn camera in de hand, trok ik de metro op richting bekende venues zoals Central Park, Madison Square... en last, but not least: The Upper East Side (xoxo)!

Volkomen vreemde honden werden omgetoverd tot New Yorkse modellen in spé. Sly, Pudding, Grady, Checo, Pixie, Brownie, Dior, Mei-Mei, Peanut en Pepper-Jack toverden producten om in een waar IT ITEM en "bedazzled" het met de New Yorkse vibe, de American dream.

2.png
bottom of page